Prošli tjedan aktivno je bilo šest natjecateljskih kategorija našega kluba. Igralo se praktički sve izuzev Dalmatinske lige kadeta i juniora, gdje su susreti 4. kola s Neretvancem u Opuzenu odgođeni za 27. listopada.

Starija selekcija papalina u sklopu Županijske lige odigrala je odličnu utakmicu protiv vršnjaka iz Arbanasa, dok je mlađa selekcija gostovala kod Zrmanje u Obrovcu.

Starija selekcija tića imala je, pak, uvijek zanimljivo prekomorsko gostovanje kod Sv. Mihovila, dok je mlađa selekcija odmjerila snage s Abecedom.

Aktivni su bili i mlađi pioniri, koji su gostovali kod Polače, dok su kadeti prošli prvo kolo Županijskog kupa protiv Hajduka iz Pridrage te će u drugom kolu sutra igrati protiv Zrmanje u Obrovcu.

Dalmatinska liga kadeta i juniora nastavlja se ovaj vikend, kada naše momčadi u Posedarju dočekuju Župu Dubrovačku, a s natjecanjima diljem županije nastavljaju i sve ostale kategorije.

Aktivan je proteklog vikenda bio i naš fotograf Antonio Pejić, koji je na utakmici papalina Zadarnova – Arbanasi na igralištu ŠC Višnjik zabilježio niz zanimljivih kadrova.

Novi personalizirani JAKO dresovi jako su se svidjeli našim malim nogometašima pa je i užitak igranja još malo veći.

A kapetanska vrpca oko ruke uvijek je posebna čast…

October 5, 2021
Tags: ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.