NK Zadarnova službena web stranica

U 11. kolu 2. Dalmatinske lige za kadete i juniore naše su momčadi protiv Imotskog osvojile četiri boda. Na domaćem terenu stadiona “Gordan Demo” u Posedarju kadeti su remizirali 1:1, dok su juniori slavili s uvjerljivih 4:0.

Kadeti su na poluvremenu vodili 1:0, nakon što je u 44. minuti pogodak postigao Karlo Bilaver. Bilo je tu još nekoliko prilika naše momčadi, no nisu iskorištene pa su u 59. minuti gosti izjednačili golom Ante Perića. Do kraja se mreže više nisu tresle i završilo je 1:1.

Sastav kadeta: Rak, Gospić, Jurić, Bilaver, Smirčić, Juričević, Delija, Osmanović, Jurjević-Adžić (od 61. Krstić), Brkić (od 73. Mijić), Jelić (od 73. Badel). Trener: Damir Ivančić.

Juniori su sav posao odradili u prvom poluvremenu. Za 1:0 zabio je Mate Knežević u 9. minuti, za 2:0 Branimir Škara u 38., za 3:0 ponovno Knežević u 40., a konačnih 4:0 postavio je David Ćuković u posljednjim trenucima prvoga dijela.

Sastav juniora: Grmača (od 58. Šušić), Kalac, Dražić (od 46. P. Knežević), J. Ćuković, Škara, Dujmić, M. Knežević, Pavić, D. Ćuković, Klanac, Vuković. Trener: Antonio Perica.

Na kombiniranoj ljestvici kadeta i juniora naše momčadi trenutačno se nalaze na diobi petog mjesta sa 25 bodova, ali i najmanje odigranih utakmica. Ljestvicu predvodi Jadran iz Ploča sa 43 bodova i sveukupno šest utakmica više.

Aktivno je proteklog vikenda bilo i pet naših mlađih kategorija u županijskim natjecanjima. Pobjede su ubilježili tići protiv HNK Zadar 2, papaline protiv Sabunjara i Sv. Mihovila, papaline 2 protiv Dalmatinca te papaline 3 protiv Dragovoljca, dok su tići 2 poraženi na gostovanju kod Sabunjara 2.

16 studenoga, 2021

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.