NK Zadarnova
U kratko vrijeme

Što smo sve postigli

Untitled-

RENOMIRANA IMENA

Već u prvoj godini postojanja naš klub je, zahvaljujući jasnoj viziji, planu i programu, uspio u svoje redove privući nekoliko renomiranih zadarskih nogometnih trenera, s bogatim iskustvom i rezultatima iza sebe. Damir Čačić je kroz svoju trenersku karijeru odgojio generacije nogometaša, od kojih su neki dosegli i svjetske visine. S nama su i Alen Glavić i Josip Bilaver, ljudi koji su ostavili dubok trag u zadarskom nogometu te još nekoliko kvalitetnih i educiranih mladih stručnjaka.
23

SVE VIŠE DJECE

Pri pokretanju škole nogometa, na ljeto 2019., teško je bilo pretpostaviti koliko djece i kojom brzinom će nam se priključiti. Iako imamo jasno zacrtane ciljeve i plan kako ih ostvariti, brojka koju smo dosegli u svega godinu dana iznenadila je i nas same. Iz mjeseca u mjesec sve više roditelja i djece “kucaju na vrata” Nogometnog kluba Zadarnova, prepoznajući upravo našu školu kao idealan izbor za početak ili nastavak svog sportskog puta. Trenutno brojimo oko 150 djece u šest uzrasnih kategorija.
32

DALMATINSKA LIGA

Kada novi klub kreće u prvu godinu natjecanja, teško je prognozirati kakav rezultat može ostvariti. Iako je u radu naše škole nogometa primaran razvoj i odgoj djece i mladih nogometaša, u određenim segmentima važan je i rezultat. Prvenstveno kako bi naši igrači kroz što jače utakmice podigli i razinu vlastite igre. Zato nas je sve posebno razveselio uspjeh naših pionira i kadeta, koji su već u prvoj sezoni ostvarili plasman u Dalmatinsku ligu i tamo nastavili s dobrim igrama i rezultatima.

Sreća i napredak za nas su najveći uspjeh