U kratko vrijeme

Što smo sve postigli

zadarnova-nk-staff-2023

ULAGANJE U STRUKU

Od prvoga dana odlučili smo ulagati u struku kao temelj kvalitetnoga rada, odnosno prenošenja znanja i vještina na naše mlade nogometaše. S ponosom možemo istaknuti kako je veliki obol u radu Nogometnog kluba Zadarnova dao i Damir Čačić, jedan od najpriznatijih zadarskih trenera, koji je kroz svoju trenersku karijeru odgojio generacije nogometaša, od kojih su neki dosegli i svjetske visine.

Danas u našem klubu rade i treneri s bogatim iskustvom i UEFA A licencom, ali i mladi perspektivni treneri na početku svog trenerskoga puta koji, paralelno s odgajanjem mladih nogometaša, kroz naš edukativno-praktični sustav i sami napreduju iz godine u godinu.

zadarnova-kids-2023

RAST BROJA POLAZNIKA

Iz mjeseca u mjesec sve više roditelja i djece “kucaju na vrata” Nogometnog kluba Zadarnova, prepoznajući upravo našu školu kao idealan izbor za početak ili nastavak svog sportskog puta.

Tako smo pri osnivanju kluba 2019. godine krenuli sa 50-ak polaznika, sljedeće godine prešli smo brojku 100, zatim 200… A danas naša škola broji preko 400 djece u dobi od 4 do 13 godina.

I svake nas je godine više…

nk-zadarnova-prvaci-2023-ilu

REZULTATSKI USPJESI

Već u prvoj godini postojanja kluba formirane su momčadi pionira i kadeta koje su ostvarile plasman u 2. Dalmatinsku ligu i tamo nastavile s dobrim igrama i rezultatima. Sljedeću sezonu završile su na visokom drugom mjestu kombinirane ljestvice pionira i kadeta.

Povijesna godina za naš klub bila je 2023., kada su momčadi papalina i mlađih pionira osvojile naslove prvaka u Međužupanijskoj nogometnoj ligi pod okriljem Nogometnog saveza Zadarske županije. Tići su iste godine osvojili treće mjesto, a kontinuitet kvalitetnog rada nastavljen je i ove sezone.

Uz to, sudjelujemo i na brojnim turnirma, s kojih se nerijetko kući vraćamo s peharima i medaljama.

Sreća i napredak za nas su najveći uspjeh