Dugačka i vrlo uspješna sezona 2022./23. za Nogometni klub Zadarnova sada je i službeno završena. Posljednji čin sezone, koja će ostati upamćena po povijesnoj dvostrukoj kruni, bio je turnir Sv. Ante u Benkovcu, gdje su nastupile tri klupske selekcije.

Najdalje su dogurali tići (U-11) trenera Antonija Perice, koji su u skupini pobijedili Dinaru, Belišće i Primorac Biograd, a u osmini finala NK Sebenico i sve to bez primljenog pogotka. Ipak, u borbenom i zanimljivom četvrtfinalnom dvoboju s Abecedom, uspješnija je bila momčad iz Murvice, koja je potom došla do finala, gdje je poražena od Šibenika.

NK Zadarnova U-11: Lukas Brkljača, Ivano Čuturić, Niko Rončević, Karlo Pavlović, Roko Odžaković, Luka Korda, Niko Nimčević, Lovre Kotrulja, Kristian Bušić, Niko Galov, Mihael Miletić, Marin Maračić, Karlo Bilaver, Toma Ružić. Trener: Antonio Perica.

Na odlično organiziranom turniru od strane HNK Velebit Benkovac, nastupile su i dvije selekcije zadarskih papalina (U-9).

“Bijeli” su, pod vodstvom trenera Patrika Puljića, u skupini sa Sabunjarom (remi), Tribunjom (pobjeda) i Šibenikom (poraz) osvojili četiri boda i ispali zbog lošije gol razlike.

NK Zadarnova U-9 “bijeli”: Mauro Pajkin, Adrian Ivić, Dominik Pandža, Dominik Miočić, Dino Mavra, Stipe Marina, Marko Marina, Duje Knežević, Niko Ivanišević, Luka Rogić. Trener: Patrik Puljić.

“Plavi” su, pak, pod vodstvom trenera Marina Zubčića, svladali Polaču, dok su poraženi od Arbanasa i šibenskog NK Joso Bego te su natjecanje također završili u skupini.

NK Zadarnova U-9 “plavi”: Amar Bračković, Ivano Surać, Noah Gabriel Surać, Mihael Brkljača, Dante Ciketić, Leo Perica, Lucas Palčić, Simom Gatara, Mateo Paša, Mauro Paša. Trener: Marin Zubčić.

– Prije svega, želim čestitati organizatorima iz HNK Velebit, na čelu s voditeljem škole nogometa Antonijom Tokićem, jer je turnir doista bio organiziran na vrlo visokoj razini. Mogu reći da smo ga već uvrstili u naš kalendar za sljedeću godinu i rado ćemo ponovno doći u Benkovac – rekao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova i dodao.

– Što se nastupa naših momčadi tiče, odigrali smo dosta dobrih utakmica, premda se osjetilo da je kraj sezone i da su svi već željni odmora. Bila je ovo povijesna sezona za naš klub i stoga želim još jednom čestitati svima i zaželjeti im ugodan i zabavan odmor do početka novih izazova,

A dok nova sezona ne krene, u tijeku su upisi u školu nogometa za dječake rođene 2016., 2017. i 2018. Sve informacije, kao i online prijavnicu možete pronaći klikom OVDJE.

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.