Naši treneri

Posvećeni nogometu

 • Antonio Perica

  Voditelj Škole nogometa

  Pozicija: Trener juniora i papalina Rođen:07. 11. 1989. Iskustvo:NK Škabrnja 91, NK Sabunjar, NK Zadar, NK Zara

  Kao igrač prošao je sve mlađe kategorije u Nogometnom klubu Zadar, nakon čega se opredijelio za trenersku karijeru. Paralelno s edukacijom na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza, počeo je trenersku praksu. Nakon Škabrnje i Sabunjara, došao je u Nogometni klub Zadar, gdje je tri godine uspješno vodio selekciju mlađih pionira. Zajedno s nekolicinom suradnika 2019. godine osnovao je Nogometni klub Zadarnova, s ciljem da postane moderna nogometna škola, koja će odgajati generacije mladih zadarskih nogometaša.

 • Damir Ivančić

  Pozicija: Trener kadeta i pionira Rođen:13. 10. 1967. Iskustvo:NK Dubrava, NK Studentski grad, NK Maksimir

  Prošao je Dinamovu školu nogometa, igravši zajedno s legendarnim vaternima Zvonimirom Bobanom, Robertom Prosinečkim i ostalima iz te generacije. Sportski put odveo ga je potom, preko NK Osijeka, do njemačkog Paderborna, gdje je ozljeda usporila njegovu igračku karijeru. Ipak, bez nogometa nije mogao pa je kasnije još niz godina igrao 2. i 3. HNL, uglavnom za zagrebačke klubove, a dvije godine proveo je i u prvoj slovenskoj ligi. Paralelno s igračkom, razvijao je trenersku karijeru, koja traje već tri desetljeća. Pola tog vijeka proveo je radeći u školi nogometa NK Dubrava, a drugu polovicu u svom matičnom NK Studentski grad, sve do prelaska u redove NK Maksimir 2020. Konstantna edukacija i želja za napretkom dovela ga je i do Zadra.

 • Patrik Puljić

  Pozicija:Trener početnika i papalina Rođen:12. 09. 1992. Iskustvo: NK Zadar

  Najmlađi trener u našem klubu u trenerske vode zakoračio je 2017., kada je započeo školovanje na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza. Ubrzo nakon toga počeo je trenersku praksu u NK Zadru, nakon čega se priključio Nogometnom klubu Zadarnova. Paralelno s nogometnom edukacijom, Patrik završava i studij pedagogije i njemačkog jezika na Sveučilištu u Zadru.

 • Marko Jurlina

  Pozicija:Trener tića Rođen:17. 09. 1990.

  U nogometu je od osme godine i prošao je sve mlađe uzraste u Nogometnom klubu Zadar. Nakon prestanka aktivnog bavljenja nogometom, opredijelio se za trenersku karijeru. Paralelno s obrazovanjem na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza, počeo je raditi u NK Zadarnova kao trener najmlađih uzrasta.