NK Zadarnova
Naši treneri

Posvećeni nogometu

 • Antonio Perica

  Voditelj Škole nogometa

  Pozicija: Trener juniora i papalina Rođen:07. 11. 1989. Iskustvo:NK Škabrnja 91, NK Sabunjar, NK Zadar, NK Zara

  Kao igrač prošao je sve mlađe kategorije u Nogometnom klubu Zadar, nakon čega se opredijelio za trenersku karijeru. Paralelno s edukacijom na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza, počeo je trenersku praksu. Nakon Škabrnje i Sabunjara, došao je u Nogometni klub Zadar, gdje je tri godine uspješno vodio selekciju mlađih pionira. Zajedno s nekolicinom suradnika 2019. godine osnovao je Nogometni klub Zadarnova, s ciljem da postane moderna nogometna škola, koja će odgajati generacije mladih zadarskih nogometaša.

 • Roberto Viduka

  Pozicija:Trener papalina i tića Rođen:18.01.1995. Iskustvo: NK Zadar, NK Zadar 1965

  U igračkoj karijeri najdulje je nosio dres matičnog NK Zadra, u čijim je redovima prošao sve mlađe kategorije i zaigrao za seniore, upisavši i 12 nastupa u Prvoj HNL. Kao jedan od najtalentiranijih lijevih bekova svoje generacije, ubilježio je i 27 nastupa za mlade hrvatske reprezentacije, postigavši i tri gola. Nažalost, nekoliko teških ozljeda koljena usporilo je njegov igrački razvoj te se već sa 23 godine okrenuo trenerskom pozivu. Nakon iskustva u matičnom Zadru te jedne sezone u NK Zadar 1965, u naš klub stigao je kao trener s UEFA B licencom te željom i ambicijom kontinuiranog napretka.

 • Damir Ivančić

  Pozicija: Trener kadeta i pionira Rođen:13. 10. 1967. Iskustvo:NK Dubrava, NK Studentski grad, NK Maksimir

  Prošao je Dinamovu školu nogometa, igravši zajedno s legendarnim vaternima Zvonimirom Bobanom, Robertom Prosinečkim i ostalima iz te generacije. Sportski put odveo ga je potom, preko NK Osijeka, do njemačkog Paderborna, gdje je ozljeda usporila njegovu igračku karijeru. Ipak, bez nogometa nije mogao pa je kasnije još niz godina igrao 2. i 3. HNL, uglavnom za zagrebačke klubove, a dvije godine proveo je i u prvoj slovenskoj ligi. Paralelno s igračkom, razvijao je trenersku karijeru, koja traje već tri desetljeća. Pola tog vijeka proveo je radeći u školi nogometa NK Dubrava, a drugu polovicu u svom matičnom NK Studentski grad, sve do prelaska u redove NK Maksimir 2020. Konstantna edukacija i želja za napretkom dovela ga je i do Zadra.

 • Patrik Puljić

  Pozicija:Trener početnika i papalina Rođen:12. 09. 1992. Iskustvo: NK Zadar

  Najmlađi trener u našem klubu u trenerske vode zakoračio je 2017., kada je započeo školovanje na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza. Ubrzo nakon toga počeo je trenersku praksu u NK Zadru, nakon čega se priključio Nogometnom klubu Zadarnova. Paralelno s nogometnom edukacijom, Patrik završava i studij pedagogije i njemačkog jezika na Sveučilištu u Zadru.

 • Marko Jurlina

  Pozicija:Trener tića Rođen:17. 09. 1990.

  U nogometu je od osme godine i prošao je sve mlađe uzraste u Nogometnom klubu Zadar. Nakon prestanka aktivnog bavljenja nogometom, opredijelio se za trenersku karijeru. Paralelno s obrazovanjem na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza, počeo je raditi u NK Zadarnova kao trener najmlađih uzrasta. 

 • Alan Sinovčić

  Pozicija:Kondicijski trener Rođen:20. 07. 1973.

  Jedan od vodećih zadarskih stručnjaka za fizičku pripremu sportaša, iza kojega je međunarodno iskustvo te niz uspjeha s klubovima u kojima je radio, bilo da je riječ o malom ili velikom nogometu. Konstantno ulaže u edukaciju, a u našem klubu je zadužen za grupni i individualni rad na kondicijskoj pripremi mladih nogometaša.

 • Dominik Brkljača

  Pozicija:Asistent u školi nogometa Rođen:16. 05. 1998.

  Svaki klub mora imati čovjeka koji je "katica za sve". Čovjeka, kojemu je nogomet "doručak, ručak i večera", koji je na svakom treningu i svakoj utakmici na raspolaganju svima, od igrača do trenera. U našem klubu to je Dominik Brkljača, nogometni entuzijast, koji je mnogo više od običnog djelatnika.

 • Dino Mrkić

  Pozicija:Fizioterapeut Rođen:10. 12. 1991. Iskustvo: NK Zadar

  U nogometu je od malih nogu, prošao je sve mlađe selekcije NK Zadra, a nakon prestanka aktivnog igranja završio je Studij fizioterapije. Profesionalni put ponovno ga je doveo na Stanove, gdje je četiri godine bio fizioterapeut prve momčadi Zadra, nakon čega je 2019. postao suradnik našeg kluba.

 • Antonio Pejić

  Pozicija:Fotograf Rođen:08. 08. 1990.

  Fotografijom se aktivno bavi već više od deset godina, s bogatim iskustvom rada za više zadarskih medija, a od 2017. do 2019. bio je i službeni fotograf i grafički suradnik Nogometnog kluba Zadar. U našem klubu opet je objedinio svoje dvije velike strasti, nogomet i fotografiju.