NK Zadarnova službena web stranica
Naši treneri

Posvećeni nogometu

 • Antonio Perica

  Voditelj Škole nogometa

  Pozicija: Trener kadeta Rođen:07. 11. 1989. Iskustvo:NK Škabrnja 91, NK Sabunjar, NK Zadar, NK Zara

  Kao igrač prošao je sve mlađe kategorije u Nogometnom klubu Zadar, nakon čega se opredijelio za trenersku karijeru. Paralelno s edukacijom na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza, počeo je trenersku praksu. Nakon Škabrnje i Sabunjara, došao je u Nogometni klub Zadar, gdje je tri godine uspješno vodio selekciju mlađih pionira. Zajedno s nekolicinom suradnika 2019. godine osnovao je Nogometni klub Zadarnova, s ciljem da postane moderna nogometna škola, koja će odgajati generacije mladih zadarskih nogometaša.

 • Damir Čačić

  Pozicija: Trener tića i mlađih pionira Rođen:05. 01. 1971. Iskustvo:NK Zadar

  Kao igrač prošao je sve selekcije NK Zadra, a branio je boje i ljubljanske Olimpije, Kopera te Inkera iz Zaprešića. Igračku karijeru završio je 2000. godine upravo u svom matičnom klubu, nakon čega odmah prelazi u trenerske vode. U dvadeset godina rada kroz njegove su ruke prošle brojne generacije zadarskih nogometaša, od kojih je nemali broj kasnije napravio prvoligaške i međunarodne karijere. Najzvučnije ime svakako je Šime Vrsaljko, srebrni hrvatski reprezentativac, kojega je Čačić trenirao pet i pol godina, a između ostalih tu su i reprezentativni vratar Dominik Livaković te Stipe Perica. Zadarske selekcije dugo je vodio i u Prvoj HNL, a bio je i voditelj škole nogometa NK Zadar.

 • Josip Bilaver

  Pozicija: Trener papalina Rođen: 14. 08. 1984. Iskustvo: NK Zadar

  Legendarni zadarski nogometaš, sa preko 200 nastupa u Prvoj HNL, cijeli je život posvetio matičnom Zadru, postavši tako prava nogometna ikona. Po završetku impresivne igračke karijere odmah je započeo trenersku, preuzevši jednu omladinsku selekciju, uz paralelno obrazovanje na Akademiji HNS-a. Nakon što je, poslije više od 20 godina, morao napustiti Stanove, Bilaver se odlučio karijeru nastaviti u NK Zadarnova.

 • Alen Glavić

  Pozicija: Trener pionira Rođen:09. 09. 1972. Iskustvo: NK Zadar, NK Škabrnja, NK NOŠK Novigrad, NK Murvica

  Kao igrač prošao je sve selekcije Nogometnog kluba Zadar i zabilježio 30 nastupa u Prvoj HNL početkom devedesetih. Kao trener radio je s mlađim uzrastima u nekoliko županijskih klubova, a najdublji trag ostavio je u Nogometnom klubu Zadar, gdje je uspješno radio posljednjih 10 godina, prije dolaska u NK Zadarnovu.

 • Patrik Puljić

  Pozicija:Trener početnika Rođen:12. 09. 1992. Iskustvo: NK Zadar

  Najmlađi trener u našem klubu u trenerske vode zakoračio je 2017., kada je započeo školovanje na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza. Ubrzo nakon toga počeo je trenersku praksu u NK Zadru, nakon čega se priključio Nogometnom klubu Zadarnova. Paralelno s nogometnom edukacijom, Patrik završava i studij pedagogije i njemačkog jezika na Sveučilištu u Zadru.

 • Marko Jurlina

  Pozicija:Trener papalina Rođen:17. 09. 1990.

  U nogometu je od osme godine i prošao je sve mlađe uzraste u Nogometnom klubu Zadar. Nakon prestanka aktivnog bavljenja nogometom, opredijelio se za trenersku karijeru. Paralelno s obrazovanjem na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza, počeo je raditi u NK Zadarnova kao trener najmlađih uzrasta. 

 • Alan Sinovčić

  Pozicija:Kondicijski trener Rođen:20. 07. 1973.

  Jedan od vodećih zadarskih stručnjaka za fizičku pripremu sportaša, iza kojega je međunarodno iskustvo te niz uspjeha s klubovima u kojima je radio, bilo da je riječ o malom ili velikom nogometu. Konstantno ulaže u edukaciju, a u našem klubu je zadužen za grupni i individualni rad na kondicijskoj pripremi mladih nogometaša.

 • Dominik Brkljača

  Pozicija:Asistent u školi nogometa Rođen:16. 05. 1998.

  Svaki klub mora imati čovjeka koji je "katica za sve". Čovjeka, kojemu je nogomet "doručak, ručak i večera", koji je na svakom treningu i svakoj utakmici na raspolaganju svima, od igrača do trenera. U našem klubu to je Dominik Brkljača, nogometni entuzijast, koji je mnogo više od običnog djelatnika.

 • Dino Mrkić

  Pozicija:Fizioterapeut Rođen:10. 12. 1991. Iskustvo: NK Zadar

  U nogometu je od malih nogu, prošao je sve mlađe selekcije NK Zadra, a nakon prestanka aktivnog igranja završio je Studij fizioterapije. Profesionalni put ponovno ga je doveo na Stanove, gdje je četiri godine bio fizioterapeut prve momčadi Zadra, nakon čega je 2019. postao suradnik našeg kluba.

 • Antonio Pejić

  Pozicija:Fotograf Rođen:08. 08. 1990.

  Fotografijom se aktivno bavi već više od deset godina, s bogatim iskustvom rada za više zadarskih medija, a od 2017. do 2019. bio je i službeni fotograf i grafički suradnik Nogometnog kluba Zadar. U našem klubu opet je objedinio svoje dvije velike strasti, nogomet i fotografiju.