NK Zadarnova

Tići Nogometnog kluba Zadarnova na večerašnjem su treningu imali gosta iznenađenja. Posjetio nas je Stipe Perica, zadarski nogometni internacionalac, iza kojega je odlična sezona u Maccabiju iz Tel Aviva, gdje je bio drugi strijelac prvenstva Izraela s 15 golova.

Stipe je, baš kao i naš trener Roberto Viduka, ponikao u Nogometnom klubu Zadar te ih od malih nogu veže prijateljstvo, koje je i preraslo same nogometne terene. Tako se i ovaj put rado odazvao pozivu i druženju s našim mladim nogometašima.

Osim što je odgovarao na brojna pitanja iz svoje nogometne karijere, od toga kako je to biti članom Chelsea, zabiti za pobjedu protiv Milana na San Siru ili postići prvi gol u povijesti Europske konferencijske lige pa do toga kakav je osjećaj kada cijeli stadion u Nizozemskoj, Italiji ili Izraelu skandira njegovo ime, Stipe je podijelio i niz autograma te podijelio djeci nekoliko vrijednih savjeta.

A savjeti od takvog profesionalca i sportaša doista zlata vrijede. Hvala na posjeti, Stipe i puno sreće u nastavku karijere! Veselimo se sljedećim susretima.

June 15, 2022
Tags: ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.