NK Zadarnova

Sljedeći tjedan Zadar će biti domaćin premijernog izdanja Cataleya Cupa, međunarodnog nogometnog turnira za mlađe uzraste koji će se od 14. do 16. listopada održati na terenima ŠC Višnjik i NK Arbanasi.

Najavljen je dolazak preko 80 klubova iz Hrvatske, Austrije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a nastupit će i dva najjača hrvatska kluba Dinamo i Hajduk.

Za Nogometni klub Zadarnova ovo će biti prvo međunarodno iskustvo, a prijavljeno je sudjelovanje ukupno šest momčadi, po dvije U-7 i U-8 te po jedna U-9 i U-10.

– Organizacija tako velikog međunarodnog turnira za djecu velika je stvar za naš grad i sretan sam što imamo priliku sudjelovati s velikim brojem momčadi. Posebno me veseli što će naša U-7 selekcija prvi put sudjelovati na turniru i sigurno će im to biti jedno posebno iskustvo. Hvala organizatorima na pozivu, vjerujem da će sve biti na vrhunskoj razini i da će djeca, treneri, roditelji i svi posjetitelji uživati u turniru i s prvog Cataleya Cupa ponijeti kući lijepe uspomene – kazao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.

October 8, 2022
Tags:

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.