Nogometni klub Zadarnova razvio je univerzalan i zabavan program za svoje najmlađe članove, a to su djeca od 4 do 6 godina. U toj dobi jako je važno da djeca kroz igru zavole sport te da se polako uče disciplini i osnovnim nogometnim pravilima i tehnikama. I u novoj sezoni najmlađe polaznike naše škole vodit će Patrik Puljić, mladi trener, student pedagogije te skorašnji vlasnik UEFA licence.

– Doista me veseli nastavak rada u školi nogometa NK Zadarnova, jer mislim da svi zajedno gradimo jednu odličnu sportsku priču, od najmlađih polaznika pa do onih koji će se sutra možda i profesionalno baviti nogometom. Što se tiče moje dobne kategorije, cilj treninga je na zabavan i edukativan način uvesti djecu u svijet nogometa. Želimo da kroz igru i smijeh napreduju i uče iz treninga u trening. Naši prednatjecatelji treniraju tri puta tjedno, a u planu su i prijateljske utakmice protiv drugih klubova, kako bi postepeno gradili i natjecateljski duh – kazao je Patrik, kojemu će ovo biti druga sezona u našem klubu.

– Sretan sam što smo dogovorili nastavak suradnje s Patrikom i mislim da je on prava osoba za treniranje najmlađe dobne kategorije, jer uz nogometno, posjeduje i pedagoško znanje koje je tu jako važno. Trener se na neki način mora spustiti na razinu te djece i kroz razne igrice ih učiti nogometu, a s druge strane zadržati autoritet i disciplinu. Mi smo to nazvali zabavnom disciplinom i vjerujem da smo razvili odličan program da djeca savladaju prve nogometne korake – kazao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.

Sve informacije vezane za upise djece (4-17 godina) u naš klub mogu se dobiti na broj mobitela 097 744 3329 (Antonio Perica), e-mail nkzadarnova@gmail.com ili putem službenih profila kluba na društvenim mrežama.

August 13, 2020

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.