NK Zadarnova
NK Zadarnova

Klub na koji smo ponosni

Počelo je kao vizija...

Prvog dana mjeseca kolovoza 2019. godine s radom je počela nova škola nogometa u Zadru – NK Zadarnova. Krenuli smo s jasnom vizijom, planom i programom te željom da našim polaznicima omogućimo treniranje na najvišoj razini. Naš osnovni cilj je dugoročan razvoj igrača, a ne instant rezultat i toga se držimo. Želimo stvarati i onda, kada za to dođe vrijeme, omogućiti mladom igraču iskorak u karijeri.

Uz šestoricu nogometnih trenera, imamo i stručnjaka za kondicijsku pripremu, trenera vratara, fizioterapeuta te “team managera” koji se brine za sve ostale popratne stvari. Uz podršku naših partnera, naši igrači imaju najbolju moguću opremu i rekvizite za trening. Većina treninga održava se u izvrsnim uvjetima Športskog centra Višnjik.

280 +

UPISANE DJECE

7 +

Stručnog osoblja

400 +

ODIGRANIH UTAKMICA

8 +

PROJEKATA U 2022.

antonio-perica

... i pokazalo da se trud isplati

NK Zadarnova je već u prvoj godini postojanja ostvarila zapažene rezultate. Vrijedi izdvojiti ekspresni plasman momčadi pionira i kadeta u Dalmatinsku ligu, ali i vrlo dobre uspjehe svih ostalih selekcija. I ono što je najvažnije – kontinuirani napredak mladih nogometaša kroz predan i kvalitetan rad i dobru atmosferu.

Danas škola broji preko 280 dječaka i mladića u uzrastu od 4 do 14 godina, a broj članova je u stalnom porastu. Sukladno s time i ambicije kluba, no idemo korak po korak. Fokusirani na naš cilj, utakmice i projekte koji su pred nama, s optimizmom gledamo prema novim izazovima.

Okupljamo mlađe uzraste

A naša je atmosfera jedinstvena