Momčad papalina (U-9) Nogometnog kluba Zadarnova nastupila je ovaj tjedan na turniru “Mlade nade 2022” u Turnju. Igrači trenera Patrika Puljića odigrali su četiri vrlo dobre utakmice te su se na kraju kućama vratili sa brončanim odličjima oko vrata.

Nakon uvodnog poraza od vršnjaka iz Hrvatskog dragovoljca, naši su momci svladali NK Pag, dok je dvoboj s Kustošijom završio bez pobjednika. U posljednjem susretu svladali su NK Debeljak i tako turnir završili na trećem mjestu.

Osim toga, iz redova NK Zadarnova stiže i najbolji strijelac turnira, Stipe Marina, koji je postigao šest golova.

Na turniru su nastupili: Marko Marina, Stipe Marina, Mihael Brkljača, Aleksandar Tomasov, Dominik Miočić, Mauro Paša, Mateo Paša, Dominik Pandža, Adrian Ivić, Noah Gabriel Surać.

– Prva medalja se uvijek pamti i zato čestitam svojim dečkima na dobrim igrama i ostvarenim rezultatima. Mene osobno kao trenera uvijek veseli kada momčad na terenu pokazuje ono što radimo na treninzima, jer je to pokazatelj da smo na pravom putu i samo tako trebamo nastaviti. Ako uz to dođe i pobjeda, zadovoljstvo je tim veće, jer je osmijeh na licima djece nešto jednostavno neopisivo – rekao je nakon turnira Patrik Puljić, trener papalina.

2 listopada, 2022
Tags: ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.