Marko Jurlina ostaje trener Nogometnog kluba Zadarnova i četvrtu godinu zaredom. Baš kao i Patrik Puljić, Marko je dio stručnog stožera kluba od njegovih samih početaka i s ponosom možemo objaviti kako nastavljamo uspješnu suradnju.

– Ponosan sam što već četvrtu godinu u nizu nastavljam suradnju s klubom koji mi je u sportskom smislu postao poput obitelji. Kada me prije tri godine nazvao Antonio Perica i izložio mi plan i program rada, dogovorili smo se doslovno u dvije minute i tako je otprilike bilo i svake sljedeće godine pa i ove – kaže Jurlina.

Naravno, u međuvremenu je i sam Marko, uskoro 32-godišnjak, uvelike napredovao kao trener.

– U Zadarnovu sam došao praktički bez značajnijeg trenerskog iskustva i u protekle tri godine rada s djecom, ali i ostalim kolegama trenerima, naučio sam zaista jako puno. Paralelno s klubom, razvijao sam se i ja i zato mogu sa sigurnošću reći da je Zadarnova odličan poligon, ne samo za razvoj mladih igrača, nego i trenera koji žele raditi, učiti i napredovati.

Kakva su očekivanja od nove sezone?

– Moram priznati da ih nije lako postaviti, jer smo u protekle tri godine kao klub napredovali mnogo više nego što je itko od nas očekivao. Želim prije svega da svi uživamo u onome što radimo te da uz znanje i nogometne vještine na djecu prenosimo i tu pozitivnu energiju i sportski način pogleda na život. Imamo odlične uvjete za daljnji razvoj i napredak naših polaznika i siguran sam da ćemo tim putem i nastaviti – zaključio je Jurlina.August 13, 2022
Tags: ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.