NK Zadarnova službena web stranica

Nedjelja donosi početak natjecanja u 2. Dalmatinskoj ligi za naše kadete i juniore. Prvo kolo donosi nam neugodno gostovanje kod Croatije u Zmijavcima, a utakmice počinju u 10:00 i 11:30. Uoči početka sezone postavili smo pet kratkih pitanja kapetanima momčadi, Marcelu Patrku (juniori) i Ivanu Klancu (kadeti).

Kako su prošle pripreme i u kakvoj atmosferi dočekujete početak prvenstva?

Marcelo: Pripreme su prošle odlično. Treneri su odradili izvrstan posao da nas što bolje pripreme za novu sezonu, od samih kondicijskih treninga pa do taktičkog dijela. Atomosfera je odlična, pogotvo s dolascima novih momaka iz Posedarja i svi jedva čekamo izići na teren.

Ivan: Pripreme su prošle odlično i u dobroj atmosferi očekujemo početak sezone. Veselimo se novim izazovima.

Koji su vam ciljevi i želje u prvenstvu, odnosno koji plasman bi vas zadovoljio?

Marcelo: Naravno, kao i svake godine, cilj je biti prvi i osvojiti prvenstvo. Vjerujem da imamo momčad koja to može ostvariti i to je naša velika želja.

Ivan: Cilj nam je igrati što bolje iz kola u kolo i biti u vrhu tablice.

Koliko poznajete protivničke momčadi, koga vidite kao glavne pretendente za vrh ljestvice?

Marcelo: Protivničke momčadi su vrlo jake, primjerice, već u prvom kolu nas očekuje protivnik čiji seniori igraju 2. HNL, tako da sigurno neće biti lako. Znamo da nas očekuje teška sezona, ali najvažnije je da budemo fokusirani na našu igru i idemo korak po korak.

Ivan: Solidno poznajemo protivničke momčadi. Sigurno nikoga nećemo podcjeniti, ali ako mi budemo pravi, vjerujem da nikome protiv nas neće biti lako.

Što je po vama najveća snaga / kvaliteta vaše momčadi?

Marcelo: Definitivno naš karakter. Svatko je spreman dati sve za momčad i ostaviti srce na terenu i mislim da je to naša najveća snaga. 

Ivan: Mislim da je naša najveća kvaliteta širina momčadi i nadam se da ćemo to znati iskoristiti tijekom prvenstva.

S obzirom na suradnju na relaciji Zadarnova – Posedarje, koju ćete pjesmu koristiti za proslave pobjeda?

Marcelo: Vidio sam da seniori Posedarja vole pjesmu Novih Fosila “Kako je dobro vidjeti te opet” pa bi mogli od njih “preuzeti” tu pjesmu.

Ivan: Na to vam mogu dati odgovor tek nakon prve pobjede, ha ha.

Sretno, momci!

11 rujna, 2021

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.