NK Zadarnova službena web stranica

Za kraj sezone naše papaline proteklog su vikenda gostovale na turniru “Ljetni Horugović 2021”, kojemu je domaćin bio Nogometni klub Rugvica Sava 1976. Nastupile su dvije momčadi igrača rođenih 2012. i 2013. godine, a kući smo se vratili i s jednim peharom, odnosno brončanim medaljama oko vrata.

Naša starija skupina uspješno je prešla sve prepreke do polufinala, gdje je poražena od NK Naftaš Ivanić i to preokretom, nakon početnog vodstva. U dvoboju za treće mjesto bili smo bolji od NK Radnik Križevci te tako osvojili prvi pehar za naš klub, kao nagradu za dosadašnji trud i rad.

Uz to, naš Roko Odžaković bio je najbolji strijelac turnira s 18 golova.

Roko Odžaković – Najbolji strijelac turnira

Sastav: Karlo Perinović, Jakov Dubravica, Roko Odžaković (18 golova), Karlo Pavlović (4), Adriel Bajlo (3), Niko Nimčević, Lovre Krpeljević (1), Marin Maračić (1), Mate Buljat (2), Toni Jurjević. Trener: Antonio Perica. Predstavnik kluba: Dominik Brkljača.

Mlađa skupina papalina, kojoj je to bio prvi nastup na turnirima uopće, također je odigrala nekoliko odličnih utakmica. Uspješno je prošla skupinu, da bi u četvrtfinalu, u vrlo uzbudljivoj utakmici, nakon velike borbe izgubila od križevačkog Radnika minimalnom razlikom te tako ipak ostala bez borbe za medalje.

Sastav: Šimun Šatalić (3 gola), Tomislav Kovačević, Lovre Kotrulja, Karlo Bilaver, Roko Bračić (2), Maxim Brkljačić (3), Duje Stojić, Jakov Knežević, Luka Paleka, Vice Jurlina (1). Trener: Patrik Puljić.

Bilo je to veliko iskustvo za naše dječake, koji zaslužuju sve pohvale, kako za samu igru i zalaganje, tako i za ponašanje tijekom cijelog putovanja i turnira.

Zahvaljujemo se i organizatorima na pozivu i gostoprimstvu. Stekli smo nova prijateljstva, dogovorili nove susrete i zaključili jednu lijepu sezonu na veseo i uspješan način. Bravo, dečki!

21 lipnja, 2021
Tags: ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.