Nogometni klub Zadarnova dogovorio je još jednu inozemnu suradnju na području marketinga. Njemačka tvrtka Deko Graphics za naš je klub izradila silikonski 3D grb, koji će ubuduće biti na svim dresovima i sportskoj opremi naših igrača i trenera, baš kao što to radi i za neke od najvećih svjetskih klubova.

Deko Graphics osnovan je 1994. godine kao obiteljsko poduzeće u Njemačkoj, a s vremenom se prometnuo u jednu od vodećih tvrtki na svom području djelovanja. Kao tržišni lideri i inovatori ukrasa za prijenos topline, Deko Graphics stvorio je unikatne ukrase od tekstila za vodeće sportske, modne i radne robne marke. Između ostalog, specijalnost im je izrada grbova i natpisa za sportsku opremu, a o kvaliteti će dovoljno reći podatak da je natpis “Ronaldo 7” na dresu Juventusa upravo njihovo djelo.

– Od samog početka težimo da sve što radimo napravimo na najbolji mogući način. Detalji su nam jako bitni, kako u nogometnom, tako i u marketinškom i svim ostalim segmentima. Htjeli smo naš novi logo učiniti posebnim u svakom pogledu i tako je došlo do suradnje s tvrtkom Deko Grapichs, koja je za nas izradila 3D silicon grb u negativu. Jako smo zadovoljni odrađenim poslom i vjerujem da je ovo tek prvi korak naše suradnje – rekao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.

Posebne zahvale idu gospodinu Toni Mravlji, regionalnom voditelju prodaje Deko Graphicsa, koji je došao u Zadar na sastanak i vrlo brzo smo se dogovorili te dobili prvu pošiljku grbova.

– U gospodinu Mravlji i njegovim kolegama prepoznao sam ljude koji također teže maksimumu u svom poslu i vole posvetiti pažnju svim pa i najmanjim detaljima. Kada sam vidio koje sve mogućnosti nude i koliko je to iznad svega onoga što sam do sada vidio, moram reći da sam ostao impresioniran. Naše mogućnosti, dakako, nisu poput velikih svjetskih klubova, koji u ovakve stvari ulažu velika sredstva, ali svakako težimo biti što bolji pa vjerujem da smo ovim potezom donijeli još jednu novost na zadarsko tržište. Siguran sam da će naši članovi i simpatizeri sada s još većim užitkom nositi dresove i opremu Nogometnog kluba Zadarnova – zaključio je Perica.

Opremu s novim grbovima uskoro ćete, u suradnji s Jako Hrvatska, moći naručiti i putem našeg webshopa.

April 15, 2021
Tags: , ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.