Kada je na ljeto prošle godine Damir Ivančić stigao u Nogometni klub Zadarnova, za njega je to bilo prvo trenersko iskustvo izvan Zagreba, a za klub prvi trener izvan Zadarske županije.

Godinu dana kasnije možemo reći da se Damir uklopio u Zadarnovu i cijelu sredinu kao pravi Dalmatinac, a svojim je bogatim iskustvom i znanjem itekako doprinijeo razvoju cijele škole nogometa. Stoga je nastavak suradnje bio logičan slijed događaja.

– Drago mi je što nastavljamo suradnju. U novoj sezoni imat ću neke drugačije zadaće nego do sada, ali ono što me najviše veseli je što ću nastaviti raditi s djecom u ovom klubu, koji ima zaista ogroman potencijal. Uspostavljen je sustav koji stvara, ne samo buduće nogometaše, nego prije svega zdrave mlade ljude, koji će sutra biti spremni odgovoriti svim životnim izazovima – kaže Ivančić.

ZAJEDNO U NOVE POBJEDE – Patrik Puljić, Roberto Viduka i Damir Ivančić

Prva zadarska sezona za Damira je prošla i više nego dobro.

– Od početka sam odlično primljen od strane svojih kolega i imali smo atmosferu u kojoj je bio pravi užitak raditi. Vjerujem da smo u konačnici to prenijeli i na djecu. Nastavljamo dalje istim putem i dat ću sve od sebe da svojim iskustvom i radom pomognem našim dječacima i mladićima da nastave napredovati i razvijati se na ispravan način kako u sportu tako i u životu.

Osim s našim klubom, Ivančić će u sljedećoj sezoni surađivati i s Nogometnim klubom Arbanasi, gdje će biti zadužen za juniorsku momčad.

– Otvorila se ta prilika i drago mi je da su klubovi pronašli zajednički jezik i dogovorili ovu opciju na obostrano zadovoljstvo. Zadar je grad neizmjernog nogometnog potencijala i vjerujem da bi se boljom suradnjom općenito među svim klubovima moglo postići još mnogo više – zaključio je iskusni zagrebački trener.

29 srpnja, 2022
Tags: ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.