Na igralištima NK Arbanasi, ŠC Višnjik i Bagat počelo je novo izdanje Cataleya Cupa. Nogometni klub Zadarnova nastupa sa četiri selekcije, U-7, U-8, U-9 i U-10, a prvi dan turnira obilježila su dva velika dvoboja sa zagrebačkim Dinamom.

Prvo su se sastale selekcije U-8. Zadarnova je odlično otvorila susret te došla do vodstva 2:1, međutim, Zagrepčani preokreću rezultat u svoju korist i u konačnici dolaze do pobjede 3:2.

Uslijedio je susret U-9 selekcija, u kojemu su zadarska dica dominirala terenom te zasluženo došla do velike pobjede. Posebna zanimljivost je da su dva pogotka zabili blizanci Stipe i Marko Marina i to unutar svega tridesetak sekundi, dok je treći gol postigao Leo Perica.

Ova je momčad nakon toga ubilježila još jednu pobjedu i remi, dok je U-10 selekcija startala sa dvije pobjede. Svi rezultati natjecanja mogu se pratiti na aplikaciji Sofascore.

Aktivna je ovih dana još jedna kupska selekcija U-9, koja nastupa na 25. Memorijalnom turniru Marinko Kardum u Vodicama. Momčad trenera Mateja Vukoje prvoga je dana remizirala sa Šibenikom te izgubila od Dubrave, a danas ju očekuju novi izazovi.

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.