Kraj godine obično je vrijeme kada se čovjek osvrne na učinjeno u proteklom razdoblju, pokuša podvući crtu i napuniti baterije za nove izazove.

Kada se osvrnem na sve što se događalo u proteklih godinu dana, mogu reći da sam prije svega neizmjerno ponosan na ono što smo kao klub postigli.

U tek nešto više od tri godine postojanja ostvarili smo ciljeve koji su na početku ove priče izgledali više kao snovi nego li realni ciljevi.

No, zajedništvom, ljubavlju i predanim radom uspjeli smo stvoriti jednu veliku zadarsku nogometnu obitelj, koja sada već broji preko 300 članova.

I svatko od njih, od onoga najmlađega pa do naših trenera, suradnika, prijatelja, poslovnih partnera i roditelja ugradio je dio sebe u ovaj Klub i zalužuje posebnu zahvalnost. Jer bez njih sve ovo ne bi bilo moguće.

Međutim, dozvolit ćete mi da u ovo blagdansko vrijeme posebnu zahvalnost izrazim mom malom “Upravnom odboru”, onima koji sudjeluju u svakoj odluci, svakoj sekundi postojanja Zadarnove i s kojima svaki dan počinje i završava – mojoj obitelji.

U današnjem, neumoljivo ubrzanom ritmu života, uslijed svakodnevnih obveza često se dogodi da nam vrijeme posvećeno poslu nadiđe ono posvećeno obitelji. Ponekad nesvjesno, ponekad neizbježno, no to je nešto što je, nažalost, postala realnost naše svakodnevice.

Zato ovom prilikom osjećam potrebu, s obzirom i na javnu prirodu posla kojim se bavimo, da i na ovakav način kažem najveće HVALA mojoj Kristini, mome Leu i mojoj Mili – onima koji daju smisao svemu pa tako i ovoj našoj lijepoj nogometnoj priči.

Jer samo snaga obitelji, ljubavi i zajedništva može sve naše snove pretvoriti u stvarnost.

Želim vam svima od srca sretan i blagoslovljen Božić te da ove blagdane provedete u miru i ljubavi uz svoje najmilije.

Antonio Perica

Predsjednik Nogometnog kluba Zadarnova

24 prosinca, 2022
Tags: , ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.