Alen Glavić novi je član stručnog stožera NK Zadarnova. Proteklih 10 godina Alen je radio u omladinskom pogonu NK Zadar kao trener i kratko razdoblje kao voditelj škole nogometa, a prije toga bio je dugogodišnji igrač kluba sa Stanova iz njegovih slavnih prvoligaških dana. U Zadarnovi će raditi s jednom od selekcija pionira i kadeta.

– Prezadovoljan sam što dolazim u ovako organiziran klub i što ću ponovno surađivati sa kolegom Antonijom Pericom. Nakon 10 godina u Zadru, imam veliku energiju započeti raditi u Zadarnovi. Otprije znam puno djece iz kluba, a s nekima od njih sam već i radio te sam siguran da ćemo napraviti puno dobrih stvari – rekao je Glavić koji je “potpisao” i odlične rezultate prošle sezone sa Zadrom na turniru Prvi koraci u Splitu, gdje je njegova momčad 2007. godišta pobijedila Bayern, Dinamo i Rijeku.

Alen će sa Zadarnovom krenuti od prvog dana priprema za novu sezonu u kojoj nas uz nastupe u županijskim ligama očekuje i debitantska sezona u Dalmatinskoj ligi s pionirima i kadetima.

– S Alenom sam surađivao tri sezone u NK Zadru i prezadovoljan sam što je došao kod nas. Iza njega stoje rezultati, ozbiljan je, iskusan, odgovoran i sistematičan te sam uvjeren da će nam puno pomoći u našim planovima i ciljevima. Znam i da ga mladi igrači vole i cijene, radio je s generacijama od papalina do juniora, dugo je u trenerskom poslu i sigurno će nam biti pravo stručno pojačanje – rekao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.

July 23, 2020

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.