U 13. kolu 2. Dalmatinske lige za pionire i kadete naše su momčadi gostovale kod vršnjaka iz Vodica te osvojile vrijedna četiri boda. Pioniri su odigrali neriješeno, 2:2, dok su kadeti u vrlo borbenoj utakmici slavili s minimalnih 0:1.

Lovre Badel (pioniri)

Dvaput su naši pioniri bili u rezultatskom zaostatku. Prvo 1:0 već u 6. minuti, kada je za Vodice zabio Gabrijel Vukičević, da bi samo tri minute kasnije na 1:1 poravnao Toni Jurić. Domaći su ponovno poveli u 53. minuti pogotkom Tonija Skočića iz kaznenog udarca, no ovaj put njihovo je vodstvo još kraće trajalo, jer je u 55. izjednačio Duje Krstić i postavio konačnih 2:2.

Sastav pionira: Rak, Krstić, Bajlo, Jurić, Brkić, Vuković (od 25′ Badel), Jelić (od 51′ Kardum), Sinovčić (od 58′ Bilaver), Smirčić, Mijić (od 58′ Burčul), Bilaver. Trener: Šime Kardum.

Marcelo Patrk (kadeti)

Kadeti su, pak, do vodstva došli u 21. minuti pogotkom Valbona Osmanovića. Do kraja susreta vodila se velika borba u kojoj su naši momci na čelu s vratarom Mihovilom Šušićem uspjeli sačuvati mrežu netaknutom i ponijeti kući puni plijen.

Sastav kadeta: Šušić, Škara, Pedić (od 78′ Ivković), Dražić, Patrk, Pavić (od 64′ Ćuković), Matković, Milanko (od 78′ Bilaver), Osmanović, Galac (od 69′ Lenkić), Čirjak. Trener: Antonio Perica.

Nakon 13 odigranih kola na kombiniranoj ljestvici pionira i kadeta naš klub nalazi se na diobi trećeg mjesta sa 46 bodova, koliko ima i Šibenik II. Na vrhu je Jadran iz Ploča sa 51 bodom, ispred Trogira koji ima 49.

U sljedećem kolu, 24. travnja, očekuje nas veliki dvoboj protiv ukupno vodećeg sastava lige Jadrana. Na ljestvici kadeta razmak između momčadi je tek dva boda, a na ljestvici pionira tri, tako da su pred našim momcima dvije vrlo uzbudljive i izazovne utakmice.

Aaron Bajlo (kadeti II)

S natjecanjem na županijskoj razini nastavio je i naš drugi kadetski sastav, koji je u Privlaci svladao Sabunjar rezultatom 1:4. Za vodstvo 0:1 zabio je Frane Matković, da bi nakon izjednačenja domaćina preko Romana Vukoše, Matković pogodio i za 1:2. Potom su se u strijelce upisali još i Martin Čirjak te Jan Sinovčić za konačnih 1:4.

Sastav kadeta II: Ukalović, Osmanović, Bajlo, Mustać, Matković, Sinovčić, Pedić, Lenkić, Škara, Dimitrović, Jurkin, Brkić, Čirjak, Song, Bilaver, Šegarić. Trener: Alen Glavić.

Roko Odžaković (papaline)

Aktivni su bili i naši najmlađi sastavi u službenim natjecanjima. Papaline su minimalno poražene od Velebita u Benkovcu, a tići od Arbanasa II.

Iza nas je još jedan zabavan i uspješan vikend. Čestitke svima na trudu i zalaganju i ne zaboravite: Svaka utakmica je nova prilika da nešto naučimo i napredujemo!

April 19, 2021
Tags: ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.