Nakon vikenda s mnogo odgođenih utakmica, 11 vatrenih ovaj su put kombinacija protekla dva natjecateljska tjedna. U moru dobrih poteza posebno su se istakla braća Odžaković, Mateo i Roko, koji su zajedno postigli čak osam pogodaka. I to pravedno, bratski podijeljeno, svak po četiri.

Obavio je sve dogovorene obrambene zadatke, a u fazi napada dobro je pronalazio suigrače i bio vrlo odgovoran nakon izgubljene lopte. Za Mara ne postoji propušteni trening i rezultat toga se vidi na utakmicama.

Odlično otvaranje u dubinu, kao i pregled igre te probojnost po boku. Sve to rezultiralo je lijepom asistencijom i pogotkom.

Iznimna sigurnost u kontroli lopte, vrlo dobar pregled igre u dubinu i širinu te velika količina trke. Kao nagrada stigao je i lijepi zgoditak.

Unatoč porazu svoje momčadi, imao je nekoliko odličnih intervencija te pokazao izvrsne reflekse. Također, nekoliko puta je odličnim ispucavanjem lopte uposlio suigrače u kontranapadu.

Izrazito odgovoran i požrtvovan. Kapetanski je vodio svoju momčad do uvjerljive pobjede, pri čemu je postigao četiri pogotka.

Doslovno neprelazan u sredini terena. Motor koji se ne gasi. Pokretač većine akcija i strijelac jednog pogotka.

Stup obrane, neumoran i neprelazan. Stiže pokriti sve u obrani pa i priključiti se fazi napada i tamo “dati ruku” suigračima.

“Copy-paste” teksta za brata Matea. Kapetanski vodio momčad do pobjede s četiri pogotka. Odlično se snašao u ulozi centralnog napadača te zadavao glavobolje svojim čuvarima kvalitetnim prilazima i lažnim kretanjima.

Pokretač svih akcija svoje momčadi. Odličan pregled igre i donošenje odluka. Zabio je i prekrasan pogodak, odmjerenim udarcem sa 12 metara u malu mrežicu.

Na poziciji centralnog stopera odlično je odradio sve obrambene zadatke. Presjekao je mnoštvo protivničkih napada te potom odlično razigravao suigrače.

Ključan obrambeni doprinos u veznom redu. Izrazito požrtvovan, ide “glavom na kopačku” i vuče cijelu momčad. Pravi kapetan.

November 15, 2022
Tags: ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.