NK Zadarnova

Nakon tjedan dana stanke zbog nastupa na Cataleya Cupu, vraćamo se našem projektu “11 vatrenih”. Evo kojih 11 igrača NK Zadarnova je obilježilo prvenstvene utakmice proteklog vikenda:

Istaknuo se s nekoliko bravuroznih obrana, što je ostatku momčadi dalo dodatan impuls da se bore kao lavovi. Nedavno je krenuo s vratarskim treninzima i u kratkom razdoblju ostvario velik napredak pa pohvale zaslužuju i on i naš trener vratara.

Odlična utakmica u oba smjera. Kao lijevi stoper u obrani je izvršavao sve svoje zadatke, a uz to stizao i stvarati probleme protivničkoj momčadi preko lijeve strane.

Odigrao je odličnu utakmicu u sredini terena, gdje se borio za svaku loptu. Uz to, potpisuje i potez utakmice. Nakon kornera za protivničku momčad nastala je gužva, a Leon se snašao u sekundi i škaricama izbio loptu.

Najbolji igrač utakmice i strijelac pobjedničkog pogotka. Primio je loptu, smirio se, pogledao prema golu i lijepo pogodio u maniri pravog profesionalca.

Uz Maura, iskazao je najveće zalaganje, borio se za svaku loptu te ispunjavao sve zadatke koje je trener zadao prije utakmice.

Strijelac izjednačujućeg pogotka koji je puno značio momčadi, jer je bio početak rezultatskog preokreta. Odlično se snašao u gužvi, izborio za udarac i lijepo pogodio.

Odličan u fazi obrane i napada. U napadu je konstantno probijao lijevu stranu te ulazio desno, odakle je odlično asistirao i dvaput zatresao protivničku mrežu. Jedan gol posebno veseli, a to je onaj s “lošijom nogom” u suprotni kut.

Izrazito borben ulazak u utakmicu. Odlično je zaustavljao protivičke napade, a prema naprijed je bio vrlo aktivan na desnoj strani, gdje je u više navrata odlično proigravao suigrače. Uz to, zabio je i dva pogotka.

Utakmicu je odradio u maniri vrhunskih napadača. Konstantno je radio pritisak na zadnju liniju protivnika, čiju je mrežu zatresao čak pet puta!

Nakon loma ruke vratio se na teren na najbolji mogući način. Odlično se izbacivao na lijevu stranu i još bolje završavao akcije, što je rezultiralo sa četiri pogotka.

Odlično je odradio obrambene zadatke u veznom redu, a još bolje upošljavao suigrače u izgledne situacije za gol. Ktomu, sjajno je koristio svoj snažan udarac i postigao tri prekrasna gola.

October 27, 2022
Tags: ,

NK Zadarnova

Odgajamo generacije nogometaša.